Parteboda byförening

Bli medlem

Hej!

Vi hoppas du/ni vill vara med och stötta vår förening med en medlemsavgift i år igen. Har du inte gjort det förut så är vi jätteglada om du vill göra det denna gång.
Medlemsavgiften är ett sätt för föreningen att skapa en ekonomi som gör att vi kan underhålla vår bystuga, samt att skapa aktiviteter som gör att det händer något där vi bor. Vi är idag c:a 170 medlemmar och vill gärna bli fler. Hjälp oss med detta, värva en bekant som du tror kan vara intresserad. Man behöver inte vara ”bybo”.

Medlemsavgiften är 150 Kr för enskild person eller 250 Kr för hela familjen OBS!! När du betalar in avgiften på bankgiro 636-7106 eller Swish nr 123 502 0714 är det viktigt att du anger namn på alla du betalar för. Skriv medlemskap – 2021 under meddelande till mottagaren.
Vi har rätt många aktiviteter under året. Det är viktigt för oss att alla medlemmar får information om dessa. På vår hemsida www.parteboda.se och på facebook hittar du information om både kommande aktiviteter men även de vi har arrangerat. För att vi snabbare ska nå ut till våra medlemmar vill vi från och med i år ha möjlighet att maila er information.

Meddela din mailadress till Monika Isberg endera via sms: 070-3133590 eller skicka ett mail till monika.isberg@gmail.com. För dig som inte bor i byn och inte har någon dator, säg till så skickar vi per post och till dig som bor i byn kommer som vanligt en lapp i postlådan.
Vi försöker hela tiden förnya oss med olika aktiviteter som ska passa alla åldrar. Du som medlem får gärna komma med idéer och förslag på aktiviteter och även hjälpa till när vi anordnar dessa. Vi är alltid öppna för nya förslag och arbetar ständigt med att hitta på nya roliga projekt.

Vår bystuga är till för att användas. Som medlem har du även möjlighet att hyra vår ”bystuga”till ett lägre pris än icke medlemmar. Här finns ett fullt utrustat kök och plats att arrangera festligheter på.
Bokning gör du hos Per Järnberg om du planerar någon sammankomst av något slag. Telefon: 070-683 37 02